فاطمه بهرامی مدرس فن بیان و سخنرانی درکرمان برگذار کننده بهترین دوره فن بیان و سخنرانی در کرمان و دوره فن بیان و سخنوری آنلاین همراه با ارائه مدرک qal دانشگاه انگلستان
چگونه جذاب و تاثیر گذار صحبت کنیم؟
چگونه ترس از سخنرانی جلوی جمع را کنترل کنم؟
چگونه هوش کلامی را تقویت کنم ؟
پیکر بندی یک سخنرانی جذاب چیست؟
چگونه میتوانم اعتماد به نفس لازم در سخنرانی را به دست بیاورم؟
این دوره ویژه همراه با گارانتی مرجوع وجه می باشد.
برای ثبت نام عدد 35 را به شماره 09136243285 ارسال کنید.
در ادامه به برخی از تکنیک های افزایش فن بیان می پردازیم:
پس از این که مهارت فن بیان را از جهات مختلف با یکدیگر بررسی کردیم، زمان آن رسیده که برخی تکنیک های را برای شما نام ببریم که بتوانید با استفاده از آن ها، فن بیان خود را به طور فوق العاده ای افزایش دهید.
حتماً دقت کردید کسانی که به رشته بدن سازی میروند را توصیه به کار کردن روی بدنشان می کنند. به این شکل که مثلاً اگر می خواهید بازوی بزرگ و قدرتمندی داشه باشید، باید مدام از این عضو بدن کار بکشید و به طور مستمر وزنه بزنید تا به شکل دلخواه شما برسد.
مهارت خوب صحبت کردن هم از این قاعده مستثنی نیست. شما باید از این عضو بدنتان بیشتر کار بکشید، مدام خودتان را در معرض صحبت کردن قرار دهید و شک نکنید تمرین مهم در کنار یادگیری مهارت های دیگر سخنرانی و فن بیان همین صحبت کردن مداوم است.
ولی متأسفانه ما به علت ترسی که داریم که شاید نتوانیم خوب صحبت کنیم و مورد تمسخر واقع شویم، همیشه کمتر از دیگران صحبت کرده و به همین علت هم روز به روز کیفیت صحبت کردن ما ضعیف تر شده، بدون آنکه خودمان متوجه قضیه شویم. پس تنها راه مقابله با این ترس ، خود را در معرض سخنرانی قرار دادن است. به این شکل ترس شما بر اثر مرور زمان از بین می رود.
داشتن صدای رسا و واضح، میتواند میزان اثرگذاری صحبت های شما را به شدت افزایش دهد و مطالب را بهتر به دیگران انتقال دهد. به نظر شما، آیا فردی که با ریتم کند صحیت میکند و ولوم صدایش هم بسیار پایین است، آیا میتواند مطالب را به خوبی انتقال دهد؟ اصلاً میتواند با دیگران ارتباط درستی برقرار کند؟ جواب مسلماً منفی است. چرا که فرد مقابل او آنقدر حس و حال ندارد که بخواهد به مطالب او گوش دهد! بلند و رسا صحبت کردن به شدت در جذابیت صحبت های شما تاثیرگذار است و میتواند از بی حوصلگی فرد مقابل جلوگیری کند.
زمانی که خودتان به صحبت های خود به خوبی اطمینان داشته باشید و باور داشته باشید که حرف هایتان کاملاً درست هستند، قطعاً میزان تاثیرگذاری کلام شما هم بیشتر خواهد بود.
تیکه کلام یعنی استفاده مکرر از صدا یا کلماتی در گفتار که باعث زیبا نبودن و تاثیرگذاری کمتر میشود. کلماتی مانند “اِ…..، مثلاً، درواقع، اوووووم و…” از رایج ترین تیکه کلام ها هستند که احتمالاً خود شما هم از آن ها زیاد استفاده میکنید.
به این تیکه کلام ها در اصطلاح “جا پر کن” هم میگویند. چرا که معمولاً زمانی به کار میروند که ذهن ما کلمه ای پیدا نمیکند و در حال جستجو برای پیدا کردن کلمه بعدی است که باید بر زبان بیاورد. پس برای پر کردن این زمان خالی، باید کلمه ای را جایگزین آن کند تا سکوت به وجود نیاید. شاید در نگاه اول این اتفاق، اتفاق خوبی به نظر بیاید، اما اگر کمی بیشتر به آن دقت کنیم، متوجه میشویم که نه تنها تیکه کلام ها برای ما مفید نیستند، بلکه تکرار زیاد از آن ها حوصله شنونده را هم سر میبرد و ممکن است باعث ناراحتی و عصبانیت او شود. پس حتماً برای جذاب تر شدن صحبت ها و سخنرانی های خود، باید این تیکه کلام ها را حذف کنید.
برای از بین بردن تیکه کلام، میتوانید از راه های زیر استفاده کنید:
ضبط کردن صدای خود و آنالیز اینکه چه زمانی از تیکه کلام ها استفاده می کنید
مکث کردن به جای استفاده از کلمات جا پر کن ها
عجله نکردن در صحبت و از قبل آماده بودن
و…
کتاب خواندن به قدری فایده دارد که ترجیح میدهم خیلی درباره آن صحبت نکنم. احتمالاً خود شما بهتر از من به فواید آن آگاه باشید! به قول مک لوهان: کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین میکند: کتابهایی که میخوانید و انسانهایی که ملاقات میکنید.
هر چقدر مطالعه خود را افزایش دهید و کتاب های بیشتری مطالعه کنید، قطعاً دایره واژگانتان افزایش پیدا خواهد کرد و میتوانید بهتر صحبت کنید.
برای مشاهده صفحه رسمی اینستاگرام استاد فاطمه بهرامی مدرس فن بیان و سخنرانی کلیک کنید.
افزایش اعتماد به نفس در سخنرانی
رازهایی در مورد فن بیان حرفه ای ها
آموزش فن بیان و سخنرانی در کرمان