ظاهر ما انسانها از دو جهت روی اعتماد به نفس مان تاثیر گذار است تصویری که شما در ذهن دیگران می سازید و پیامی که دریافت می کنند و نشان دهنده این است که چگونه انسانی هستید؟ آیا نحوه لباس پوشیدن در ارتباط با دیگران تاثیرگزار است؟
ظاهر شما روی خودتان هم بی تاثیر نیست آیا وقتی لباس شیک می پوشید احساس خوبی دارید یا لباس های کهنه ای که برای انجام روزمرگی می پوشید؟
پس باید حواستان به این موضوع باشد که با لباسی که می پوشید قرار است چه تصویری از خودتان در ذهن دیگران بسازید ضمناً فراموش نکنید که ظاهر آدم ها ممکن است فریبنده باشد ظاهر آدم ها بیشتر بستگی به انچه که شما دریافت می کنید دارد یعنی ممکن است شما بر اساس تجربیات تان یا پیش داوری شخصی خودتان دیگران را قضاوت کنید وقتی ما برای اولین بار کسی را می بینیم فقط در نود ثانیه او را مورد قضاوت قرار می دهیم که آیا خوشمان می آید یا خیر ما انسانها را از این فیلتر رد می کنیم ناگفته نماند دیگران نیز ما را از این فیلتر رد می کنند ما در 15 یا 20 ثانیه اول قضاوت ما مربوط به خصوصیات ظاهری و آراستگی آن شخص انجام می شود شما وقتی برای اولین بار شخصی را می بینید اینجور قضاوت می کنید که آدم باهوشی است .
مهربان به نظر می رسد پس متوجه شده اید که چقدر ظاهر ما انسانها سیگنال می فرستد قبل از اینکه حتی صحبت کنیم. تصویری که فرد از خودش ارائه می دهد یک منبع اطلاعاتی مهم که برای قضاوت دیگران در مورد او است. مردم با پوشیدن لباس های شیک با اعتماد به نفس تر به نظر می رسند
برای اینکه این موضوع را متوجه شوید از یک روش استفاده کنید اینکه دیگران را زیر نظر بگیرید و کمک می کند که بر اساس قضاوت تان در مورد دیگران اعتماد به نفس تان افزایش یابد. به جایی که شلوغ است بروید به اطرافیانتان با دقت نگاه کنید تا کسی را پیدا کنید که به نظرتان اعتماد به نفس بالایی دارد بعد ببینید چه چیزی در این فرد است که اعتماد به نفسش بالا است بعد ببینید چگونه می توانید آن رفتار خاص آن شخص را در رفتار خود بگنجانید و تمرین کنید تا تاثیرش را ببینید.
در محل کار تان طوری لباس بپوشید که انگار در موقعیت بالاتر از شغل فعلی تان قرار دارید .
در خرید لباس دقت کنید لباسی را انتخاب کنید که اندازه تان باشد نه لاغر نشان تان دهد.
با عجله لباس نخرید. لباس هایی بخرید که مناسب هر موقعیتی است و شما را با شخصیت و با اعتماد به نفس نشان می دهد .
شیک بودن مهم است چون به محض اینکه لباس فرم شما نامرتب و یا بیش از حد غیر رسمی شود تأثیر منفی می گذارد.
امیدوارم تا اینجا متوجه شده باشید که نحوه پوشش شما مانند لبخند و گپ زدن پر حرارت و ظاهر مرتب شما بیشتر از هر مارک لباسی می تواند در محبوبیت تان نقش داشته باشد. با مطالبی که در این مقاله نوشتم می توانید به ظاهری تأثیرگزار دست یابید و این یکی از دلایلی است که می توانید روی دیگران هم تأثیر بگذارید و بر اساس نحوه لباس پوشیدن تان است که می توانید با دیگران ارتباط بر قرار کنید.
سه رنگ برای انتخاب لباس (کت و شلوار یا مانتو شلوار) مناسب است
مشکی –سرمه ای- خاکستری
اما تحقیقات نشان داده است که مردم بیشتر با رنگ سرمه ای تیره ارتباط برقرار می کنند پس متناسب با شغل مان در انتخاب رنگ لباس دقت کنیم. روح و روان انسان دارای خصوصیاتی است که تأثیر زیادی بر رفتارهای آدمی دارد در این میان نوع لباس و رنگ لباس افراد بر حالات ارتباط اجتماعی شان تأثیر دارد چون رنگ ها در دنیای مد و لباس اهمیت زیادی دارند. پس به لباسی که می پوشید دقت کنید. چون بیشتر مردم بیش از آنکه به حرف های شما توجه کنند به لباسی که پوشیده اید و رنگ لباس شما توجه دارندبنابراین رنگ لباس شما می تواند همچون مهمانی ناخوانده بر روابط شما با دیگران تأثیر بگذارد
نویسنده : استاد فاطمه بهرامی
برای مشاهده صفحه رسمی اینستاگرام استاد فاطمه بهرامی مدرس فن بیان و سخنرانی کلیک کنید.
افزایش اعتماد به نفس در سخنرانی
نقش مسیر عصبی در یادگیری فن بیان
چگونه نقاط ضعف خود را پیدا کنیم ؟