پرحرفی ، یکی از مهم ترین عیوبی است که درون برخی از افراد قرار دارد و در واقع یکی از معدود معایب افرادی محسوب می شود که فن بیان قدرتمندی دارند! چرا که افرادی که این مهارت را درون خود نداشته باشند، به هیچ وجه نمی توانند فرد پرحرفی شوند. در این مقاله قرار است دلایل به وجود آمدن پرحرفی را برای شما بیان کنیم؛ پس اگر شما هم این عیب را درون خود دارید، حتماً تا انتها با ما همراه باشید.
قبل از هر چیز فکر می کنم بهتر باشد بدانیم که پر حرفی چه دلایلی دارد و چرا اصولاً افراد پر حرف می شوند؟ در تحقیقی که در این رابطه انجام می دادم، به این مورد برخوردم که اکثر افراد به دنبال این بودند که بدانند دلیل این اتفاق در افراد مختلف چیست؟ یعنی اکثر افراد این عبارات را جستجو کرده بودند: علت پر حرفی در مردان، علت پرحرفی زنان، علت پرحرفی در نوجوانان و…
بله ممکن است تا حد بسیار کمی این دلایل با یکدیگر فرق داشته باشند، اما خوب است بدانید که در اکثر افراد با سنین و جنسیت های متفاوت این دلایل مشترک هستند و از چند چیز سرچشمه می گیرند:
و بسیاری موارد دیگر که این موارد مهم ترینشان بود؛ فکر می کنم اکنون به خوبی حق مطلب ادا شده باشد و توانسته باشید علل پرحرفی را پیدا کنید؛ اما یک سوال، آیا پرحرفی همیشه بد است؟
در پاسخ به سوالی که در بخش قبل پرسیده شد، باید بگویم که خیر؛ پر حرفی همیشه هم بد نیست و اصولاً افرادی که این ویژگی را دارند نباید خود را سرزنش کنند! چرا که همان طور که گفتم تنها افرادی می توانند پرحرف باشند که فن بیان قدرتمندی داشته باشند؛ پس نه تنها نباید به این دلیل خود را سرزنش کنیم، بلکه باید خوشحال هم باشیم! تنها کاری که باید انجام دهیم این است که پرحرفی خود را مدیریت و کنترل کنیم تا دیگران را آزار ندهیم که در ادامه با راه های آن آشنا خواهید شد.
اما آن روی داستان، افرادی که نه فن بیان قدرتمندی دارند و نه از مهارت اعتماد به نفس در وجود خود برخوردارند، به هیچ عنوان نمی توانند به خوبی صحبت کنند و فردی کم حرف به شمار می روند.
برای مشاهده صفحه رسمی اینستاگرام استاد فاطمه بهرامی مدرس فن بیان و سخنرانی کلیک کنید.
مطالب پیشنهادی:
5 راه برای تقویت احساس ارزشمندی